top of page

La Ferme

Een verblijf in de Ferme des Sottais: een gegarandeerde ontsnapping uit het dagelijks leven op een authentieke plek. Volledig gerenoveerd in 2021, biedt de boerderij zijn gasten een ruime gîte (+/- 130m²), licht en comfortabel, zodat ze de tijd kunnen nemen om "los te laten" en hun batterijen op te laden.

20220324_090353.jpg

De Kamers

De twee tweepersoonskamers van de Ferme des Sottais nodigen u uit om uit te rusten in hun elegante en sobere inrichting: hun zichtbare eiken balken zijn prachtige anti-stress en ook grote inspiratiebronnen. En voor meer comfort heeft elke slaapkamer een eigen aangrenzende badkamer.

Chambre 1
SdB 1
Chambre - SdB 2

De Woonkamers

La Ferme des Sottais biedt u een volledig uitgeruste keuken, een grote eetkamer evenals een woonkamer met bank, fauteuils, Smart TV en kantoorruimte met USB-aansluitingen (bijv. voor telewerken). Overal in het huisje is internet beschikbaar.

Salon
Cuisine 2_edited.jpg
Cuisine 1
Salle à manger

En ook...

Ook tot uw beschikking in de Ferme des Sottais om uw ontspanning te bevorderen, een infraroodcabine, een terras met terrasmeubilair, houtskoolbarbecue, uitzicht op het omliggende landschap en omheinde tuin.

Evier salon
Sauna
Vue campagne
bottom of page