Le Clos des Sottais

Vakantiehuis
LE%20CLOS%20DES%20SOTTAIS_edited.jpg
 

De locatie

Le "Clos des Sottais" is gehuisvest in stenen gebouwen en ligt ten zuiden van de Hoge Venen, in Braunlauf. Le Clos bestaat uit twee onafhankelijke gebouwen:

"Le Refuge" voor 4 personen en "La Maison" voor 6 personen.

 
refuge_exterieur_facade_jour_edited.jpg

Le Refuge

"Le Refuge des Sottais" is gevestigd in een voormalige stenen schaapskooi en is gerenoveerd met organische materialen en is geschikt voor 4 personen.

Alles is ontworpen voor gasten om welzijn in al zijn facetten te ervaren.

Het Huis 

Opgebouwd in een oude stenen hoef uit XVIII eeuw, het Huis des Sottais is gelegen in het dorpje Braunlauf.

Weldra, Bed & Breakfast beschikbaar...

 
 

Diensten

Basisuitrusting

Handdoeken, lakens, zeep en wc-papier

Televisie

HD-televisie

Tuinen

 

Tuin met barbecue en terras

Sauna

 

Infraroodsauna

Free Wifi

 

Permanente toegang tot wifi in de behuizing

 

Fotogalerij

%232%20Double%205_edited
%232%20Double%205_edited
press to zoom
maison_bbq_1_edited
maison_bbq_1_edited
press to zoom
vue%2520rue%25202_edited_edited
vue%2520rue%25202_edited_edited
press to zoom
1/5
 

De omgeving

Burg-Reuland - 9 km

De meest zuidelijke  van de Oostkantons en de romantische vallei  van het Our hebben de vredige charme van weleer om te ontspannen. Van Oudler tot Auel, op het RAVeL-fietspad, zijn de landschappen bijzonder mooi. Ideale bestemming voor fietstochten of te voet met het gezin en te combineren met de ruïnes van het middeleeuwse kasteel van Burg-Reuland, gelegen aan de voet van een voorgebergte en geflankeerd door een toren waarvan het uitzicht bijna 365 ° is .

Saint-Vith - 9 km

 

Centrum van cultuur en zaken en bestemming voor fijnproevers en wandelaars. Sinds de inauguratie van het "Triangel" cultureel en conference centrum heeft St Vith vele nieuwe evenementen, concerten en tentoonstellingen georganiseerd. Bovendien heeft St Vith nog een andere troef: een redelijk ongelooflijke diversiteit aan hotels en restaurants van alle categorieën ... inclusief een Michelinster. De stad is ook een must om te fietsen op de Vennbahn of om over de paden te wandelen.

Vielsalm - 18 km

Ten noorden van de Luxemburgse Ardennen, Vielsalm is een land van water, steen en hout. De "Baraque de Fraiture" is het hoogste punt van België met een hoogte van 652 m. Er zijn skipistes maar ook een gedeeltelijk toegankelijk natuurgebied: het Plateau des Tailles.

East Belgium Action & Fun Center - 2 km

Het kart-centrum Eastbelgium Action & Fun is een van de modernste complexen in Europa. Dit uniek concept biedt onvergetelijke, afwisselende momenten voor jong en oud in een subliem gebouw.

Avenature - 20 km

 

Avenature biedt  een brede waaier aan avontuurlijke outdoor activiteiten voor groepen, bedrijven en families. Voor jong en oud is het een ontdekking. Bij de verschillende activiteiten wordt u begeleid door ervaren en gemotiveerde monitoren die alles veilig laten verlopen.

Brasserie Lupulus - 12 km 

 

Brouwerij Lupulus opent zijn deuren en biedt de mogelijkheid tot begeleide bezoeken. Hier ontdekken jullie stap voor stap hoe de bieren ontwikkeld worden, en dit in een warme en gezellige sfeer. Uiteraard sluiten ze het bezoek af met een degustatie van onze bieren !

 

Contact

Claire & Ben

Le Clos des Sottais

Brunefastrasse, 10

4791 Braunlauf

Tel: +32(0) 478 680 654

+32(0) 80 67 92 86

Thanks! Message sent.